NIEUWS - GREYHOUNDS

 
Nieuws augustus 2011: Een dringende oproep van Fermin, hoofd van Scooby, een Spaans asiel waar op dit moment 500 honden vertoeven. Helpt u alstublieft met adoptie, financiele steun of anderszins wanneer u daartoe in staat bent.
http://www.scoobymedina.org/ of neem contact op met een van de stichtingen die bemiddelen in honden van Scooby in Nederland.
 
Aan alle organisaties en asielen die ons helpen,
De situatie in Scooby is absoluut wanhopig. We hebben 500 honden en plotseling is ons inkomen 3000 euro per maand minder geworden. Dit betekent dat vele dieren de shelter moeten verlaten, zo snel mogelijk. De meeste van hen zijn al gecastreerd / gesteriliseerd; alleen de bloedtesten moeten nog worden gedaan. Ik vraag u om alstublieft uw focus op onze dieren te leggen, wanneer u ook honden of katten van andere shelters neemt, laat ze alstublieft wachten voor deze keer. Voor ons is het een zaak van leven of dood, u weet dat wanneer we maar konden, wij dieren hebben gered vanuit andere plaatsen, maar nu zijn wij degenen die hulp nodig hebben, zowel financieel als door het redden van onze dieren. Beter nog vandaag dan morgen, want met iedere dag die voorbij gaat wordt de situatie meer kritiek. Ik kan niet meer, ik heb het geprobeerd, maar niets werkt…
 
Fermin
 
Scooby is een vooraanstaande organisatie die zich bezig houdt met het redden van Galgos (Spaanse windhonden) in Spanje en is het grootste opvangcentrum in het land voor allerlei soorten dieren.
 
scooby medina del campo

scooby medina del campo

galgo vriendschap

bange galgos

medische hulp

 

Met vriendelijke groet,


Anjo Verburg

 
english version
Copyright Seamammalswithgreys.org. All rights reserved.