Petities
 
 
 • Sluit je alstublieft aan bij het groeiende aantal verontruste mensen, waaronder Paul McCartney, die de Indiase ambtenaren verzoeken om de vrijlating te waarborgen van Sunder, een mishandelde jonge olifant.
  PETA India is er achter gekomen dat Sunder aan kettingen vastgebonden is en wonden over zijn hele lichaam heeft als gevolg van mishandeling, waaronder een zware verwonding aan zijn oog. Hij krijgt onvoldoende water en voedsel en wanneer hij gevoerd wordt, krijgt hij ongezond voedsel. Buiten zijn voor lichaamsbeweging of de mogelijkheid om iets te doen wat natuurlijk en belangrijk voor hem is wordt hem ook onhouden.
  Olifanten zijn slimme, sociale dieren die in de natuur vrij rondtrekken. Om hem vastgeketend te houden is al wreed genoeg, maar om hem bloot te stellen aan verwaarlozing en ernstige mishandeling is onvergeeflijk. Jij hebt de macht om verandering te bewerkstelligen voor olifanten in Maharashtra, India. Sluit je alstublieft aan bij PETA door actie te ondernemen om Sunder te redden en hem onder te brengen in een reservaat.
 • Dicht bij haar bezieling blijvend, vraagt Ingrid u om te helpen bij het verbeteren van de levens van sommige van de meest verwaarloosde dieren in de wereld: de ossen, ezels en andere werkdieren die profiteren van de baanbrekende inspanningen van Animal Rahat in India, waar Ingrid een groot gedeelte van haar jeugd doorbracht. Voor steun.
 • Nog geen tien jaar geleden hebben de Europese PETA-zusterorganisaties aan een grote overwinning meegeholpen toen de Europese Commissie besloot alle op diergeteste cosmetica binnen de EU met ingang van maart 2009 te verbieden en om binnen de EU de verkoop van alle cosmetica die waar dan ook ter wereld op dieren is getest per maart 2013 te verbieden. Maar nu overweegt de Europese Commissie de laatste fase van het verbod uit te stellen, misschien zelfs voor onbepaalde tijd. Als de vertraging wordt voorgesteld, zullen de leden van het Europarlement en de regeringen van alle EU-lidstaten hier nog steeds mee in moeten stemmen. Maar de kans bestaat dat zij onder druk van massale cosmeticabedrijven akkoord gaan, hetgeen rampzalig zou zijn voor dieren. We moeten er voor zorgen dat de industrie de ban op de verkoop van op diergeteste cosmetica niet terugdraait! Help mee dit te voorkomen.
 • Mei 2012: Ik ben blij u goed nieuws te kunnen vertellen. Deze week heeft de Canadese senator Mac Harb een historisch wetsvoorstel ingediend om een einde te maken aan Canada?s commerciŽle zeehondenslachting. Het wetsvoorstel van Harb komt snel na Rusland's beslissing om de import van zeehondenbont te verbieden ? een stap die werd genomen nadat Pamela Anderson namens PETA een internationale oproep deed. Nu Rusland ? dat 95 procent van het Canadese zeehondenbont importeerde ? zich heeft aangesloten bij de Verenigde Staten, de E.U., Mexico en andere landen die zeehondenbont hebben verboden, is er geen markt meer voor dit bont. Als Harb's wetsvoorstel wordt aangenomen, zal er voor de mensen in de regio's waar de zeehondenslachtingen plaatsvinden gezorgd worden voor een overgang naar duurzame economische programma's. Eindelijk is er zicht op om voor eens en altijd een einde te maken aan de zeehondenslachting, maar we hebben uw hulp nodig. Neem alstublieft een paar minuten de tijd om Canadese senators dringend te verzoeken om het wetsvoorstel van Harb te steunen. Een overwinning is binnen handbereik, maar het is niet mogelijk zonder uw steun. Stuur deze dringende actieoproep alstublieft door aan uw vrienden en familieleden op Facebook en Twitter en vraag hen om net als u vandaag voor zeehonden op te komen. Teken aub deze petitie
 • Hierbij een oproep van Robert Redford die wij ontvingen. Over 2 weken houden twee gigantische mijnbedrijven. Anglo American en Rio Tinto, die allebei de desastreuse Pebble Mine steunen hun jaarlijkse aandeelhoudersvergadering in Londen. Dit is de tijd en plaats om te protesteren tegen hun praktijken. Alsjeblieft, teken de petitie, dank je wel.
 • Hallo vrienden, teken allemaal deze petitie, misschien kunnen we hiermee een beetje een halt toe roepen aan de ongelooflijke vervuiling die Amerika toebrengt aan onze planeet.
 • Lieve vrienden, zouden jullie alsjeblieft deze petitie willen ondertekenen. De neushoorn is met uitsterven bedreigd,vorig jaar alleen al zijn er 440 van deze prachtige dieren gedood, een enorme toename want 5 jaar geleden werden er slechts 13 gedood voor hun hoorns. Europa zou een leidende rol kunnen spelen in een neuw plan om deze prachtige dieren te redden maar we moeten dit wel wereldkundig maken. Dus teken deze petitie!
 • The Canadian Government actually spends more of its taxpayers' money promoting and supporting the seal hunt than the seal hunt brings in. But despite the bans, despite the lack of demand and loss in revenue -- the Canadian Government continues to try to keep the door open on the commercial seal hunt. They are planning a World Trade Organization (WTO) challenge of the EU ban. They're even trying to open new doors, like in China where they are trying to sell the Chinese Government on seal meat. The Canadian Government is ignoring what the world is telling them: that nobody wants Canada's dead seals. Perhaps we need to tell them more directly. And today - the International Day of Action for Seals - is the perfect day to do it. Please tell Canadian Prime Minister Stephen Harper to end the cruel commercial seal hunt. Sign here!
 • Ik vraag jullie dringend om deze video te bekijken, ingesproken door Robert Redford, over het plan van Shell om naar olie te zoeken net buiten de kust van The Arctic National Wildlife Refuge deze zomer en hier kunt u aktie ondernemen
 • Alsjeblieft, teken allen hier om een NRSC BioGems verdediger te worden
 • Januari 2012: Vertel Obama dat de oliepijplijn Keystone XL niet mag doorgaan. Teken hier
  Goed nieuws 18 januari 2012: De eerste ronde is gewonnen. Obama heeft het verzoek afgewezen. Bedank hem hier en hou daarmee ook de druk op de ketel want het gevecht is zeker niet ten einde.
 • Emailactie: Help Nederlandse Sea Shepherd-vrijwilliger Erwin Vermeulen uit de Japanse gevangenis! Erwin Vermeulen, Sea Shepherd Cove Guardian en Nederlands staatsburger, is op vrijdag 16 december in Taiji, Japan gearresteerd toen hij fotoís probeerde te maken van gevangen dolfijnen die werden getransporteerd vanuit de drijvende kooien naar het Dolphin Resort Hotel.
  Teken hier.
 • Hallo allemaal, Alsjeblieft, teken deze petitie, en laten we allemaal stoppen met het eten van sushi totdat de Japanners stoppen met de walvisjacht, het is nu officieel bevestigd dat ze de fondsen, die bedoelt zijn voor de mensen van Fukushima gebruiken om hun idiote walvisvloot te ondersteunen. Te gek voor woorden. Ze snappen het nog steeds niet en vertellen de wereld dat ze de walvissen doden om wetenschappelijk onderzoek te plegen, dit is "bull shit", sorry voor mijn woorden maar dit maakt me zo ongelooflijk kwaad. We moeten ze stoppen, nu, laten we ons allemaal verenigen. Genoeg is genoeg, geef ze niet meer de kans om ook maar 1 walvis te doden dit jaar. Ik heb het helemaal gehad met de Japanners, voor eens en voor altijd, en dit moet stoppen. En alsjeblieft, steun Sea Shepherd, zij, weer, zijn de enigen die hun leven weer gaan riskeren om deze belachelijke walvisjacht te proberen te stoppen. De Japanners hebben nu al weer aangekondigd een quotum van 900 dwergvinvissen te doden voor wetenschappelijk onderzoek, jaja, ze denken nog steeds dat wij dit geloven, dat we gek zijn, maar laat ik even duidelijk zijn, deze prachtige wezens zullen dus allemaal verdwijnen in de buiken van Japanse magen. Ik word hier helemaal niet goed van. Aub teken deze petitie.
 • 9 December 2011: Onze oceanen sterven, onze lucht verandert, en onze bossen en weilanden worden woestijnen. Van vis en plant tot wild tot menselijk leven, we doden de planeet die ons voedt en wel zeer snel.  Hoofdoorzaak is de klimaatverandering en in de komende 4 dagen is er de kans om de zaak te keren en landen die niet zo afhankelijk van olie zijn zoals de VS aan te sporen in aktie te komen tegen het grote geld en voor de natuur op te komen. Teken hier de petitie.
 • We hebben uw onmiddellijke hulp nodig om Amerikaís nationale bossen te beschermen. De Obama regering is niet langer gefocust op bescherming van natuur en watervallen.  Vraag President Obama oude regels en standaards aan te houden die al decennia de natuur in wildreservaten beschermd. Teken hier de petitie.
 • Groeiend verzet tegen de natuurwet van staatssecretaris Bleker. De Partij voor de Dieren heeft een uniek plan bedacht om aandacht te vragen voor het natuuronvriendelijke beleid in vele opzichten van Bleker. hier leest u er mee over en kunt u mee helpen.
 • Een 19-jarige student zet de gruwelijkste videos op internet waarin hij honden martelt en dood op diverse extreem wrede manieren. Hij legt pups op de rails en kijkt lachend hoe treinen er overheen denderen, steekt honden levend de ogen uit, snijdt hun staarten af of snijdt hun buiken open terwijl ze leven. Teken alstublieft deze petitie om hem te stoppen en te straffen.
 • Oktober 2011: Roep alstublieft de Fish and Wildlife Service op om de Kustvlakte van de Noordpool aan te wijzen als Natuurreservaat. Door de bestemming Natuurreservaat zal het gebied eeuwig beschermd zijn tegen Olieboringen en daarmee zullen de aanwezige reeds bedreigde diersoorten veilig zijn.
  Onderteken: here de voorbeeldbrief.
 • November 2011: Het land van de Heilige Beer. Dit spectaculaire regenwoudgebied, dat  heel de kust van canadees Brits Colombia bestrijkt, is een van de laatste en grootste wildgebieden van dit continent -- het thuis van wolven, beren en walvispopulaties.  De aanwezige zalm dient al decennia lang tot voedsel voor pakweg 75 inheemse bevolkingsgroepen.
  Een buis door dit gebied van de Heilige Beer met 's werelds vuilste olie kan het hele regenwoud verwoesten met 1 eenvoudig lek.  Kijk aub naar deze 75 seconden durende video  -- verteld door acteur en NRDC lid Kevin Bacon -- en onderneem dan vandaag nog actie via de petitie om nog de laatste Heilige Beren te redden via een mail aan Enbridge inc.
  En/of stuur een mail naar
  Premier Clark waarin u steun betuigt aan de regionale aktievoerder First Nations tegen de aanleg van een oliepijp. Vertel haar dat we niet van plan zijn een van de laatste grote ecosystemen , eeuwenoude culturen en de paar overgebleven Heilige Beren op te offeren vanwege de winst van oliebedrijven.
 • November 2011: PETA nodigt u hierbij uit om u aan te melden bij de groeiende groep activisten/sympathisanten en dierenvrienden op  Facebook en Twitter. Niet alleen blijft u daar op de hoogte van de laatste en urgentste updates betreffende dierenleed en campagnes maar kunt u ook prachtige dierenfoto's delen en daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid mee te discussieren over dieren-issues met gelijkgestemden van over de hele wereld.
 • Het lijkt erop dat we een doorbraak bereikt hebben, na jaren van lobbyen. Hierbij een bericht dat ik ontving van de Canadese minister van Visserij Mac Harb. Hij vraagt ons om een mail te schrijven naar de leden van de commissie (namen van commissieleden via http://senate-senat.ca/pofo-e.asp ), en ik raad iedereen aan om dit ook te doen. Dit is echt heel bijzonder, dat een Canadese minister dit vraagt, een mail te schrijven tegen de zeehondenjacht. Na jaren van ellende en argumenteren lijkt het erop dat de noodzaak van het stoppen van de gruwelijke zeehondenjacht in Canada, 1 van de laatste landen ter wereld die dit daadwerkelijk doet, na vele jaren van internationaal protest, ook doordringt tot de Canadese politici. Dus ik roep iedereen op om te mailen.
 • Stop het onverdoofd ritueel slachten en geef onschuldige dieren een stem.
 • Teken de petitie om blijk te geven van uw afkeer van het gebruik van honden en katten als levend aas met een haak door hun neus om haaien te vangen
 • Merci for Animals onthult in een schokkende verborgen camera actie hoe kippen gruwelijk mishandeld worden  bij toeleveranciers van McDonalds. De gruwelijke video en een petitie om McDonalds te verzoeken toeleveranciers te dwingen kippen goed te behandelen vindt u hier.

 • galgo
   
  Help mee om bekendheid te geven aan de situatie van de Spaanse Galgo's en Greyhounds.
  Scooby is een van de grootste organisaties die zich bezig houdt met het redden van galgo's (Spaanse Greyhounds) in Spanje en het grootste asiel in het land voor allerlei soorten dieren.  Op hun website kunt U lezen over het ontstaan en geschiedenis van Scooby en de Galgo, onze doelen en wat we bereikt hebben inmiddels. 

  Heel erg bedankt dat U de tijd wil nemen om kennis met ons te maken en ons mee te helpen onze doelen te bereiken.

  Fermin Perez, Hoofd van  Scooby

  1. Galgo's zouden niet mishandeld, verminkt en gedood mogen worden.

  2. Scooby Medina redt Galgo's en richt zich op educatie met betrekking tot algemeen dierenwelzijn.

  3. The scooby website http://www.scoobymedina.org/

  4. Scooby in YouTube: http://www.youtube.com/scoobymedina

  5. Scooby in MySpace: http://www.myspace.com/scoobymedina

 • december 2011: vertel Kohl dat ze moeten stoppen met Bont!! Stuur ze een bericht

 

Met vriendelijke groet,

Anjo Verburg

 
english version
Copyright Seamammalswithgreys.org. All rights reserved.